Gyulai SzC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma

Aktualitások

Oktatási Hivatal Bázisintézménye lettünk

2017.06.15.

Iskolánk 2017. januárjában adott be pályázatot "Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím" elnyerésére. Az Oktatási Hivatal által kiírt pályázaton - a Pedagógiai Oktatási Központ és a bíráló bizottság javaslatai alapján - az Oktatási Hivatal köznevelési elnökhelyettese a rendkívül magas szakmai színvonalú pályamunkák közül a GYSZC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiumát érdemesnek ítélte "Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím" viselésére.

A bázisintézmény olyan megyei, járási, esetleg országos szinten magas presztízsű hagyományokkal rendelkező, infrastruktúrában a feladatellátáshoz megfelelő módon felszerelt, egyedi, más intézmények számára is példaértékű, működésében koherens, befogadó, gyermekközpontú pedagógiai gyakorlattal, szakmai módszertani, szervezeti kultúrával és innovációval rendelkező, és ezt publikálni, valamint szakmai szolgáltatásként átadni képes intézmény, mely alkalmas adott területen magas színvonalú, hatékony tudásmegosztásra. Olyan intézmény, melyben az adott szolgáltatási területhez kapcsolódó jó gyakorlat eredményesen működik mesterpedagógus vagy mesterpedagógus szaktanácsadó, illetve az intézményvezető által kijelölt pedagógus közreműködésével.

"Az Oktatási Hivatal Bázisintézménye cím" viselése megtisztelő mind az intézmény vezetése, mind a pedagógusok számára, hiszen a jó gyakorlatok átadásával tovább fejleszthetjük szakmai tudásunkat.

» Tovább

Országos versenyen harmadik helyezés

2017.06.14.

Mikszáth Kálmán gondolatinak jegyében: „Aki az erdő fáitól, a sziklától, a zuhogó pataktól és a vándorló felhőktől kéri kölcsön a gondolatokat, az nem fogy ki soha belőlük.”

» Tovább

Egészség délelőtt a Harruckernben

2017.06.13.

2017. június 07-én egészség délelőttöt tartottunk iskolánkban.

» Tovább

Kerékpártúra Szanazugba

2017.06.07.

A tanév vége felé bizony alaposan elfáradtunk, ráadásul a kánikula is megérkezett. Egy jó kirándulás azonban tökéletes kikapcsolódást és felfrissülést nyújtott a kollégisták számára.

» Tovább

Szakma Kóstoló Tábor - 2017

2017.05.17.

Szakma Kóstoló Tábor a Harruckernben!

» Tovább

Nyelvi vetélkedő - 2017

2017.05.16.

2017. április 5-én megrendeztük iskolánkban az angol és német nyelvi vetélkedőt.

» Tovább

Adomány a Hídprogramnak

2017.05.12.

Különleges megtiszteltetésben részesültek a Gyulai SZC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma Szakképzési HÍDprogramjának tanulói és pedagógusai: ötszázezer forint értékben kaptak 11 darab laptopot egy magánkezdeményezés jóvoltából.

» Tovább

A múlt és a jelen találkozása

2017.05.11.

A múlt és a jelen találkozása lehetne a címe annak a száz Harruckernes diák segítségével készült fotósorozatnak, amit Gyula város elismert fotográfusa, Bagyinszki Zoltán készített 2017. áprilisában a Szentháromság temetőben.

» Tovább

Szakmai tanulmányúton voltak az egészségügyi osztályok

2017.05.10.

A 3/15 A. és 2/14 A. Ápoló osztály 2017.04.19-én tanulmányi kiránduláson vett részt a Törökbálinti Tüdőgyógyintézetben.

» Tovább

Petőfi Kultúrális Fesztiválon jártak a harruckernes diákok

2017.05.09.

Iskolánk tanulói és pedagógusai 2017. április 30-án különleges eseményen vehettek részt Kiskőrösön, Dr. Kovács József országgyűlési képviselő jóvoltából.

» Tovább
«12345»

Gyulai SzC Harruckern János Szakképző Iskolája és Kollégiuma

www.harruckern.hu